Süleymaniye Onur Programı Başvuruları Başladı

İbn Haldun Üniversitesi öğrencilerine, fakülte müfredatının ötesinde, akademik derinlik ve zenginlik sunan Onur Programı bünyesinde, köklü bir maziye sahip İslam Medeniyetinin kapısını aralayacak dört yıllık müfredatı içeren Süleymaniye Onur Programı yeni öğrencilerini bekliyor. Mukayeseli Eğitimi kendisine şiar edinen İbn Haldun Üniversitesi’nin vizyonuna uygun olarak oluşturulan bu program, öğrencilerine ilmi mirasımız ile güncel yorumları mukayese ederek araştırma yapabilme fırsatı sunmaktadır. İslam medeniyeti içerisinde oluşmuş dil, hukuk, tarih, felsefe gibi ilimlere dair klasik metinlerin dört yıla yayılmış seminerler halinde, Süleymaniye Külliyesi içerisinde, programa dahil olan öğrencilere verilmesi amaçlanmaktadır.

Formu Doldurmadan Önce Okunması Gereken Önemli Hatırlatmalar:
1. Niyet mektubunuzu özenle yazınız.
Niyet Mektubunuzda cevaplanması gereken unsurlar:
• Neden Süleymaniye Programı?
• Bu alandaki deneyimleriniz, kısa özgeçmişiniz.
• Hedefleriniz ve bu eğitimin hedeflerinize katkıları
2. Form bilgilerini eksiksiz ve doğru şekilde doldurduğunuzdan emin olunuz.

Süleymaniye Onur Programı Başvuru Formu için Tıklayınız.