Süleymaniye Onur Programı Başvuruları Başladı

Büyük bir ilmi birikime ve köklü bir maziye sahip İslam Medeniyetinin kapısını İbn Haldun Üniversitesi öğrencileri için aralayan Süleymaniye Onur Programı, yeni eğitim dönemine başlıyor!

İslam Medeniyeti içerisinde oluşmuş dil, hukuk, tarih, felsefe gibi ilimlere dair klasik metinlerin Süleymaniye Külliyesi’nin tarihi atmosferi içerisinde, toplamda dört yıllık müfredat dahilinde ve yetkin akademisyenler nezaretinde öğrencilere sunulmasını amaçlayan Süleymaniye Onur Programı; fakülte müfredatlarının ötesinde, mukayeseli ve interdisipliner yöntemleri benimseyerek öğrencilerine köklü ilmi mirasımıza ve güncel yorumları içeren çalışmalara dair nitelikli araştırma imkanları sunmaktadır.

Sizler de akademik ayrıcalıklardan istifade etmek ve geniş sosyal olanakları deneyimlemek istiyorsanız İbn Haldun Üniversitesi lisans öğrencilerine özel olarak sunulan bu programa başvurarak Süleymaniye Onur Programı öğrencisi olabilirsiniz.

• Başvuru formunu doldurabilmeniz için google hesabınıza (İbn Haldun mail adresinizle) giriş yapmanız gerekmektedir.