Onur Buluşmaları Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı ile Devam Ediyor !

Üniversiteli olmanın en önemli özelliklerinden birisi de sizden önceki birikimi dikkate almaktır.

Her yolculukta olduğu gibi ilim yolculuğu da uzman rehber ve kılavuzlar ile daha başarılı ve nitelikli hale gelir.

Onur Programı olarak sizleri, sizden önce bu yollardan geçmiş, gerek akademik başarı gerekse hayat tecrübesi olarak ön plana çıkmış ilim ve fikir erbabı ile buluşturmak istiyoruz. Davet ettiğimiz isimlerin hem üniversite içinden hem de üniversite dışından olmasını planlıyoruz.

Bu buluşmaların konferans değil de hasbihal tadında olmasını arzu ediyoruz. Davet ettiğimiz isimlerin özellikle ilim yolundaki serüvenlerini samimi bir havada dinlemek ve sizlerden gelen sorularla canlı bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz.

2018-2019 Eğitimin dönemini Onur Buluşmalarının birincisinde İbn Haldun Üniversitesi Felsefe Bölümü başkanı Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı ile bir araya geleceğiz.

“CV’DE OLMAYAN HAYATIM” başlıklı hasbihal ile hocamızın gerek akademi gerekse ilim ve hayat serüvenindeki incelikleri ve gelişimleri yakından öğreneceğiz. Katılımcılardan gelen sorularla zenginleşecek ortamda değerli hocamızın üniversitemizden ve özellikle öğrencilerimizden beklentilerini de dinleyeceğiz.

Bu önemli buluşmaya İbn Haldun Üniversitesinin bütün mensupları ve öğrencileri davetlidir.

Ayrıntılı Bilgi ve Başvuru