Atölyeler

ATÖLYELER

İbn Haldun Üniversitesi Onur Programı bünyesinde haftada bir olmak üzere gerçekleşen atölyeler çeşitli bölümlerden öğrencileri bir araya getirmektedir.  Atölyelerde üniversiteden bir çok akademisyenle bir araya gelen öğrenciler, alanları dışında ilgi duydukları konularda kendilerini geliştirme imkanı elde etmektedir. Böylelikle öğrenciler mukayeseli eğitim metodu dahilinde hocalarıyla çeşitli değerlendirmeler ve tartışmalar yapabilmektedirler.

Onur Programının sosyal bilimlere dair atölyeleri, siyaset, sosyoloji, psikoloji, edebiyat, iletişim gibi alanları kapsamaktadır. Sosyal bilimcinin üretkenliğinin teşvik edildiği atölyelerde dergi, latinizasyon, sunum ve makale gibi eserler öğrenciler tarafından çıktı olarak ortaya konmaktadır. Atölyelerin sonunda ise  Onur Programı tarafından katılımcılara başarı sertifikaları taktim edilmektedir.

Atölyelerimizi başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz çeşitli kazanımlar elde etmektedir. Bu kazanımlardan en önemlileri şunlardır:

1. Eleştirel düşünme,
  2. Bilgileri analiz etme,
  3. Farklı perspektifler edinme,
  4. Akademik yazım ve sunum tekniklerinde ilerleme,
  5. Teori ile pratiği güncel bir yaklaşımla tahlil etme.

2017-2018 Eğitim Dönemi Atölyeleri

Atölyeler Galeri